CERCETĂTORII MULTIDISCIPLINARI: Vizionari care explică sistemul și oferă soluții viabile
Încă din timpuri străvechi a existat în societatea omenească, cu mici excepții, un sistem oligarhic piramidal în care majoritatea oamenilor a trebuit să-și sacrifice viețile și să execute munci robotice, grele și prost plătite pentru a face posibilă viața în lux și huzur a unei minorități formate din oameni superbogați. În ultima vreme din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că în sistemul oligarhic în care trăim majoritatea cetățenilor este folosită pe post de sclavi. Acest fenomen de conștientizare, ce are loc la nivel global, a fost făcut posibil de apariția cercetătorilor multidisciplinari care au pus la dispoziția tuturor informații științifice și utile demascând astfel paradigmele oficiale și mincinoase. Astfel, au fost demascate minciunile din politică, din economie, din istorie, din arheologie, din astronomie, etc. Acești cercetători multidisciplinari sunt însă atacați de două forțe din societate și anume: de oameni plătiți de sistem și de oamenii care cred că aceste informații îi deranjează. Știința este putere, iar elitele mondiale plătesc oameni care să atace cercetătorii multidisciplinari deoarece ele nu vor ca masele să aibă știință, deci nu vor ca oamenii să aibă putere. Din păcate cercetătorii multidisciplinari sunt atacați puternic și de oamenii care nu înțeleg în profunzime aceste informații și care cred că pot profita de pe urma acestui sistem. Nimeni însă nu poate profita cu adevărat de pe urma acestui sistem deoarece, pe termen lung, el duce la decăderea materială și spirituală a întregii societăți.

Dar să fiu mai concret. Să-ți dau niște exemple.

În acest sistem toți oamenii sunt motivați cu ajutorul banilor să facă lucruri care sunt în defavoarea majorității cetățenilor și care servesc numai scopurilor josnice de înavuțire rapidă și fără muncă a unui grup mic de oameni, grup pe care îl putem denumi ca fiind oligarhie. Spre exemplu, fermierul trebuie în acest sistem să producă cât mai multă cantitate de fructe și legume pentru a obține profituri cât mai mari. De aceea majoritatea fermierilor folosesc ierbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, semințe modificate genetic, etc. prin care se produc fructe și legume ce îmbolnăvesc oamenii. Fermierii fac acest lucru pentru bani. Într-o societate a abundenței, în care banii nu mai există, fermierii nu mai vând produsele lor și deci s-ar putea orienta spre calitate și nu spre cantitate ceea ce ar face ca ei să producă numai legume și fructe sănătoase.

Spunând aceste lucruri un fermier se poate simți atacat. Aici însă noi nu criticăm fermierii, deci nu criticăm oamenii, ci explicăm sistemul pentru a găsi soluții viabile în care toți oamenii să poată trăi în mod sănătos, în libertate și bunăstare.

Un alt exemplu. Am spus în articolele mele că „medicii nu sunt vindecători ci numai oameni de afaceri” și am argumentat acest lucru. Vă rog să mă înțelegeți bine și în mod profund ceea ce susțin. Eu nu critic medicii deoarece și ei, ca și noi, sunt prinși în acest sistem pervers în care trebuie să aibă clienți cât mai mulți, deci trebuie să producă clienți bolnavi și nu să vindece, și mai trebuie să vândă medicamente și tratamente pentru ca să obțină cât mai multe câștiguri. În concluzie medicii, în acest sistem, trebuie să obțină bani pentru a putea supraviețui. Acesta este motivul pentru care ei se comportă în modul explicat mai sus. Într-un sistem al abundenței banii dispar, iar modul de comportament al medicilor se schimbă radical. Datorită faptului că ei nu mai lucrează pentru bani, pentru ei lucrul cel mai important va fi celebritatea și satisfacția lăuntrică. În consecință, într-un sistem al abundeței medicii se vor ocupa cu vindecarea oamenilor.

Ceea ce am spus despre fermieri și medici este valabil pentru toate celelalte meserii. În acest sistem, inginerii, spre exemplu, nu inventează și nu proiectează tehnologii cu care oamenii să fie cât mai independenți. Inginerii inventează și proiectează numai tehnologii prin care să facă oamenii cât mai dependenți de sistem așa încât să rămână pe mai departe sclavii oligarhilor. Și inginerii fac acest lucru numai pentru faptul că au nevoie de bani, deci pentru a putea supraviețui. Într-un sistem al abundenței nu mai există bani, deci inginerii se vor putea ocupa de invenții și proiecte benefice oamenilor. Inginerii vor proiecta numai tehnologii care vor duce la libertate și bunăstare deoarece banii nu mai sunt o piedică pentru ei.

Ceea ce doresc să subliniez este faptul că noi, cercetătorii multidiscliplinari, îndrăznesc să mă număr și eu printre aceștia, nu criticăm oamenii ci explicăm sistemul actual, oferim informații utile și soluții pentru o viață în bunăstare și libertate. Acest lucru trebuie să fie foarte bine înțeles și de oamenii care cred că profită de pe urma acestui sistem. Încă o dată o spun: nimeni nu profită cu adevărat de pe urma acestui sistem. Dacă pământul, apa și aerul sunt otrăvite toți oamenii, deci inclusiv cei care obțin câștiguri mari în acest sistem, vor avea de suferit, iar acest sistem după cum vedeți distruge totul: atât omul cât și natura.

Pentru o societate a libertății și bunăstării pentru toți!

Cu stimă și prețuire,
M.Homerillum